top of page

De Agility Teamscan is een scan om het agility niveau van teams in kaart te brengen. De scan kan ingezet worden bij zowel startende agile teams als bij teams die al een tijd met elkaar werken. De uitkomsten zijn in beide gevallen zeer waardevol omdat het een team inzicht geeft hoe ze de performance kunnen verbeteren.

 

Meten is weten

De scan is een middel om zaken transparant en inzichtelijk te maken, en is absoluut niet bedoeld om teams te beoordelen. Alle antwoorden zijn tenslotte relatief en, belangrijker, je wil graag een zo eerlijk mogelijk beeld krijgen van het team en zijn individuen. Zodra je hier performance en beloning aan verbindt, neemt het risico op gewenste antwoorden toe.

Resultaten

De Agility Teamscan laat al verschillende resultaten zien. Bij een team van programmeurs kwam uit de scan naar voren dat de teamleden gedemotiveerd waren door het ontbreken van een duidelijk teamdoel en constant wisselende prioriteiten. Het gesprek met hen en hun opdrachtgevers aangaan leverde een duidelijke richting en nieuwe energie op.

Bij een ander team bleek dat er wel heel hard gewerkt werd, maar niet aan de juiste dingen. Doordat het team de klant uit het oog verloren was en teamleden vooral als individuen aan het werk waren was de nuttige productie sterk teruggelopen.

Aan de slag?

Benieuwd naar de Agility Teamscan en weten wat deze voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je de scan toe en bespreken we telefonisch de uitkomst. 

Wanneer je je mailadres invult, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dank! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Teamscan: meet het agility niveau van teams!

bottom of page